Δραστηριότητες

Τα Μετέωρα προσφέρονται για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να απολαύσει την μοναδική ομορφιά των Μετεώρων αλλά και να μάθει την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής, συμμετέχοντας σε ευχάριστες και άρτια οργανωμένες δραστηριότητες. Περιηγηθείτε στο site και μάθετε τι μπορείτε να κάνετε στα Μετέωρα. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε τη διαμονή σας μια φαντααστική εμπειρία ζωής που θα θυμάστε για πάντα!

Περιπατητική εκδρομή στα Μετέωρα

Περπατήστε ανάμεσα από τους μαγικούς βράχους των Μετεώρων και απολαύστε ανεπανάληπτες εικόνες και μοναδικά τοπία που θα μείνουν χαραγμένα στο μυαλό σας για πάντα.

Αναρρίχηση στους βράχους των Μετεώρων

Τα Μετέωρα αποτελούν ένα από τα κορυφαία αναρριχητικά πεδία στον κόσμο. Αναρριχηθείτε στους βράχους των Μετεώρων και αγγίξτε τον ουρανό!

Πεζοπορία στις Σπηλιές των Μετεώρων

Rafting στον ποταμό Βενέτικο

Μια όμορφη διαδρομή rafting στον ποταμό Βενέτικο που ξεκινάει από την γέφυρα ανάμεσα στα χωριά Τρίκωμο – Μοναχίτι. Μια κατάβαση rafting με φουσκωτή βάρκα σε ένα εντυπωσιακό ποτάμι πλούσιο σε πτηνοπανίδα και χλωρίδα. Η διαδρομή γίνεται πιο εντυπωσιακή όταν συναντάμε τα 4 πέτρινα πηγάδια 16ου και 17ου αιώνα που δεσπόζουν στο πανέμορφο τοπίο και ενώνουν τις όχθες του ποταμού.

Ιππασία στα ορεινά χωριά Καλαμπάκας ή Τρικάλων

Στα λιβάδια Περτουλίου σε απόσταση 7χλμ από την Ελάτη, τα γραφεία οικοτουρισμού δίνουν την δυνατότητα να ιππεύσετε άλογα και να περιπλανηθείτε στο δάσος. Υπάρχει δυνατότητα να κάνετε μια μικρή βόλτα στα λιβάδια Περτουλίου έως και μία ημερήσια ανάβαση σε κάποια από τις γύρω βουνοκορφές ακολουθώντας τα ορειβατικά μονοπάτια.

www.mountainguide.gr

meteora.com

Greek Adventure

Visit Meteora

Pertouli Sport Center

Casa di Calo